УКР РУС

Цітаішвілі оцінив свої шанси на перемогу в Golden Boy-2020

21 червня 2020 Читать на русском

Півзахисник Динамо Георгій Цітаішвілі поділився враженнями від потрапляння до сотні футболістів, які поборються за звання найкращого гравця віком до 20 років.

"Дізнався про номінацію з інтернету. Потім в Динамо сказали, пацани почали жартувати. Тоді зрозумів, що це правда. Приємно, що твоя праця оцінюється – потрапити в сотню, це стимул, щоб далі грати і продовжувати рости.

Молоді зірки Динамо і Шахтаря потрапили до списку номінантів на Golden Boy-2020 – Холанд, Санчо та Фаті в конкурентах

Я думаю, що потрапив в номінацію за чемпіонат світу, коли гол забив. Конкуренція серйозна, гравці виступають на найвищому рівні. Виграти неможливо. Якщо я виграю – це буде несправедливо по відношенню до цих гравців. Але приємно, що потрапив.

Серед номінантів є пацани мого рівня із загребського Динамо, які теж не так багато зіграли. Думаю, що до двадцятки потраплю точно. З конкурентів один раз грав проти Санчо, проти Фодена. Ми навіть спілкувалися після матчу. Потім дивишся, а вони вже по 100 матчів зіграли.

Проти Холанда також грав, коли ще за 2000 рік їздив. Пам'ятаю, що він був, але взагалі не виділявся, я його не запам'ятав. Я б проголосував за Санчо. Холанд? Не сказав би, що там щось таке. Так що Санчо, Фаті", – сказав Цітаішвілі у програмі "Трендець".

До слова, до списку номінантів з УПЛ потрапив також Тете з Шахтаря.

Шахтар переміг Олександрію й достроково став чемпіоном України – урок успіху, тривога перед ЛЄ та неуважність "гірників"