УКР РУС

Циганков повернувся до загальної групи збірної України – потужне підсилення для Реброва перед матчем смерті з Ісландієюfire

24 березня 08:29 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Головний тренер "синьо-жовтих" Сергій Ребров отримав приємні новини з лазарету команди.

Напередодні збірна України продовжила підготовку до фінального матчу плей-офф за вихід на чемпіонат Європи проти Ісландії, повідомляє офіційний сайт УАФ.

"Україні з Ісландією буде легше": Шацьких дав пораду Реброву і Ко на вирішальний матч за вихід на Євро-2024

Тренерський штаб проводив роботу у двох групах – стартовий склад поєдинку проти Боснії мав відновлювальне заняття. Після пробіжки тренер із фізпідготовки Віталій Кулиба запропонував футболістам комплекс вправ для реабілітації м'язів.

Водночас решта гравців після розминки, відпрацювання пасингу та володіння м'ячем перейшли до ігрових серій. Тренерський штаб постійно змінював завдання для виконавців, наситивши роботу швидкими переміщеннями та завершальними ударами. Команда активно відпрацьовувала дії в атаці.

Вперше на березневому зборі взяв участь у тренуванні у загальній групі Віктор Циганков (вінгер Жирони пропустив поєдинок з Боснією і Герцеговиною через травму). Півзахисник провів із партнерами все заняття.

Нагадаємо, вирішальна битва з Ісландією за вихід на чемпіонат Європи відбудеться у вівторок, 26 березня, у польському Вроцлаві. Початок зустрічі о 21:45 за Києвом.

Україна – Ісландія: прогноз на матч плей-офф за Євро-2024 – залишився останній крок