УКР РУС

"Циганков нам допоможе": директор Жирони повідомив, коли українець дебютує в Іспанії

1 лютого 2023 Читать на русском

Кіке Карсель заявив, що Жирона доклала багато зусиль, щоб підписати вінгера Динамо Віктора Циганкова.

Спортивний директор Жирони Кіке Карсель прокоментував роботу клубу на зимовому трансферному ринку.

"Циганков – не для цієї функції": журналіст пояснив, чому українець не дебютував проти Барселони

"Коли ми формуємо команду на початку сезону, ми намагаємося мати довгий склад із 25 гравців, знаючи, що у нас у лазареті перебувають три важливих гравці, такі як Борха Гарсія, Іван Мартін та Ібра Кебе. Ми грали з цими 22 гравцями, і команда була конкурентоспроможною. Ми знали, що взимку за певних обставин нам знадобиться підсилення.

Коли ринок відкривається, завжди є гравці з меншою кількістю хвилин, які просять про відхід, і ми розглядаємо їхні прохання. З цієї причини пішов Рамон Терратс, це ж стосується Ману Вальєхо. Тренер порадив підписати нового опорника або центрального захисника. Але ми вирішили, що Давід Лопес зможе "закрити" обидві ці позиції, і звернули свій погляд на гравця атаки.

Ми доклали великих зусиль, щоб підписати Циганкова. Ми усвідомлювали, що підписуємо гравця з чемпіонату, який не грав з листопада, і що йому потрібен час на адаптацію. Він не говорить іспанською, і йому знадобиться час, щоб зрозуміти вимоги тренера. Він молодий гравець, і ми віримо, що скоро він нам дуже допоможе. Ми сподіваємося, що Віктор дебютує за Жирону або цього тижня, або наступного", – цитує Карселя L'Esportiu.

Лихоманка для Мудрика, Забарний має пригадати 2020-й, топ-3 Циганкова, поки Іспанія спить – АПЛ порвала зимовий ринок