УКР РУС

Циганик назвав легіонерів Динамо, які повернуться у київський клуб

16 квітня 2022 Читать на русском

Журналіст та коментатор Ігор Циганик спрогнозував, хто з іноземців продовжить виступи у команді Мірчі Луческу.

"Кого із легіонерів Динамо очікують в команді? Та нікого, я думаю. Тобто як нікого... У Вербіча півроку контракт, оренда. Що буде влітку? Подивимося.

Циганик озвучив план виходу українського футболу з кризи

Я думаю, якщо буде продовження Динамо, то ми бачимо, що він хоче повернутися у київський клуб. Ми бачили його сльози, його натхнення. Навіть, будучи футболістом Легії, він усе одно одягнув на другий тайм футболку Динамо і зіграв проти свого теперішнього клубу у благодійному поєдинку.

Ми бачили Кендзьору, який так само в оренді в іншому клубі, але зіграв за Динамо. Тобто Кендзьора і Вербіч влітку, після закінчення своїх оренд будуть бажати повернутися у київське Динамо і грати вже в Україні. Але знову ж таки, які фінансові умови? Які можливості? Які контракти? Наприклад, Вербіч пішов на суттєве пониження своїх контрактних умов, щоби перейти в оренду до Легії. Гроші так само важлива річ. І, напевно, вони будуть виходити з того, що найкраще для їхніх сімей", – сказав Циганик у програмі "Циганик LIVE".

Нагадаємо, Вербіч і Кендзьора наразі виступають у Екстраклясі – словенець захищає кольори варшавської Легії, а поляк – познанського Леха.

Легія – Динамо: Буяльський і Бєсєдін феєрять у першому матчі за 50 днів – відкриття у складі Луческу, думки про Україну