УКР РУС

"Циганик має офіційно працевлаштуватися у СК Дніпро-1": представник Шахтаря різко відповів на звинувачення

9 травня 2023 Читать на русском

Комерційний директор Шахтаря Дмитро Кириленко порадив працівникам інших клубів та медіа не виходити за рамки своєї компетенції.

– Ваш колега із Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман заявив, що вони чули, що команди, проти яких вони грають, стимулюються Шахтарем. Фігурувала навіть цифра у 5 млн гривень.

– Я працюю в Шахтарі з 2001 року та займаюся комерцією. За ці роки я ніколи в житті не ліз із коментарями з некомерційних питань. Я міг коментувати продаж квитків, якісь контракти. А пан Фрідман, напевно, нова людина у футболі. Його попередній досвід був пов'язаний з телебаченням та каналом 1+1, і для мене чути його коментарі не про комерцію дивно.

"Деякі клуби зверталися до нас з пропозицією простимулювати їх": в СК Дніпро-1 розповіли про закулісні ігри УПЛ

Я думаю, що коли він почне більше концентруватися на комерційній діяльності Дніпра-1, він не матиме часу на коментарі, не пов'язані з прямим профілем його роботи. Він отримав хороший досвід роботи з 1+1. Сподіваюся, що він отримає гарний досвід і в роботі з Дніпром-1, і комерційна та маркетингова діяльність клубу покращає.

Загалом, вважаю, це правильно, що Фрідман офіційно працює у Дніпрі-1. Так само має зробити Ігор Циганик, який з погляду публічних комунікацій активно підтримує дніпрян, – заявив Кириленко у коментарі FanDay.

Інгулець – Шахтар: Циганик підготував звернення до КДК УАФ щодо ймовірного порушення принципів фейр-плей