УКР РУС

Циганик бачить Маркевича тренером збірної Бразилії: "Він добре з ними працював"

16 грудня 2022 Читать на русском

Відомий журналіст Ігор Циганик переконаний, що Мирон Маркевич зміг би впоратися з "пентакампеонами" після роботи з норовливими бразильцями у Металісті.

"Маркевич у Металісті добре працював із латиноамериканськими гравцями. Там, звичайно, був Красніков, селекційна служба, люди, які їх обслуговували. Він навчився з ними працювати.

"Дніпро винен мені і 30 гравцям – нехай УЄФА розслідує": Маркевич – про можливу дискваліфікацію Кучера і Ко з єврокубків

Я був тоді у Харкові і розумію, як з ними бавилися. Тайсон о четвертій годині ночі захотів їжу з Макдональдс. Люди поїхали та привезли йому. Він наївся. "Не хочу Макдональдс, хочу щось інше". Полетіли, привезли шось інше. Маркевич зумів їх...

Я пам'ятаю, як хтось сказав: "Тайсон, Маркевич – тренер Бразилії?" Тайсон відповів: "Тоді Бразилія буде чемпіоном", – сказав Циганик в ефірі YouTube-каналу "ВЗБІРНА".

Нагадаємо, нині збірна Бразилії перебуває без головного тренера – Тіте покинув свою посаду після вильоту у чвертьфіналі ЧС-2022 від Хорватії. Маркевич має досвід роботи з національними командами – у 2010 році "синьо-жовті" під його керівництвом у 4 матчах здобули три перемоги та один раз зіграли внічию.

Мудрик знає, чому Бразилія вилетіла з ЧС-2022: найпідступніша збірна Мундіалю не повинна вийти у фінал