УКР РУС

"Це справжній злочин": адвокат Марадони закликав до розслідування обставин його смерті

26 листопада 2020 Читать на русском

Матіас Морла – юрист померлого Дієго Марадони – вбачає провину лікарів у смерті знаменитого футболіста.

Нагадаємо, 60-річний Марадона помер 25 листопада внаслідок серцевого нападу. Сьогодні, 26 числа, в Буенос-Айресі проходить церемонія прощання з видатним футболістом.

Розтин тіла показав, що смерть була природною, але адвокат Марадони Матіас Морла все ж закликав правоохоронні органи до розслідування. На його думку, медики, яких викликали в будинок Дієго після погіршення його стану, могли прибути швидше.

Смерть Марадони: стали відомі останні слова легендарного футболіста

"Швидка допомога їхала більше ніж півгодини. Це справжній злочин, ідіотизм. Даний факт не можна залишати без уваги, тому я прошу дослідити це. Мій друг 12 годин не отримував належної уваги та контролю з боку медичного персоналу, який повинен був відповідати за це.

Це день глибокого болю, смутку та роздумів. Я серцем відчуваю відхід свого друга, якого я вшановував своєю відданістю та підтримкою до останнього дня. Я попрощався з ним особисто, а поминки повинні стати інтимним та сімейним моментом.

Дієго був добрим сином, найкращим гравцем в історії, а також чесною людиною. Спочивай з миром, друже", – цитує адвоката Ole.

Прощання з Марадоною: на вулицях Буенос-Айреса виникли сутички, є поранені