УКР РУС

"Це невезіння, МЮ грав розкішно", – Тен Хаг знайшов пояснення поразці від Челсі

5 квітня 11:35 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік Тен Хаг прокоментував фіаско на полі Челсі та два пропущені голи в компенсований час.

"Ми погано розпочали матч, жахливо захищалися у перших двох голах. Але вже тоді було помітно, що ми домінуємо. МЮ грав розкішно і заслужив перемогу. Не можна віддавати такі поєдинки.

Челсі – Манчестер Юнайтед – 4:3 – відео голів та огляд матчу

Питання не у втраті концентрації. Це невезіння. Сумнівний пенальті. Але ми мусимо краще діяти в таких ситуаціях, контролювати суперника. Сьогодні була невдача, але ми стійкі. Епізодами команда показує фантастичну гру. Втім, у футболі головне результат, потрібно його здобувати.

Багато ударів по воротах МЮ? Смішна статистика. Ми четверті за пропущеними голами. Хороший голкіпер, хороша лінія захисту. Нема про що говорити. Гравці повинні виконувати свою роботу, приймати правильні рішення. Ми втратили п'ять очок за п'ять днів. Це неприпустимо", – сказав після гри Тен Хаг.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET. Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.
Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.).

Манчестер Юнайтед програв Челсі, пропустивши голи на 10-й та 11-й компенсованих хвилинах. Команда посідає шосте місце в таблиці, відстаючи зони ЛЧ щонайменше на 9 очок. В останніх п'яти турах "дияволи" здобули лише одну перемогу та зазнали трьох поразок.

Челсі вирвав перемогу над МЮ у дворовому футболі – метушливий Мудрик, диво-пас Антоні, божевільна розв'язка з хет-триком