УКР РУС

"Це не сон", молодий монстр Циганков і "фірма" від Коно: реакція соцмереж на розгром сербів збірною України

8 червня 2019 Читать на русском

Збірна України знищила команду Сербії (5:0) у 3-му турі кваліфікації до Євро-2020. "Футбол 24" зібрав реакцію користувачів соцмереж на видовищну перемогу команди Андрія Шевченка.

Дублі Віктора Циганкова та Євгена Коноплянки, а також прем'єрний гол у футболці національної команди для Романа Яремчука забезпечили збірній України велику перемогу над Сербією. "Синьо-жовті" контролювали хід поєдинку від першої до останньої хвилини й не дали балканцям жодного шансу на м'яч престижу. Ця перемога обов'язково посяде одне з чільних місць в історії національної команди, а поки вся футбольна Україна насолоджується неймовірним успіхом і впевненим лідерством у групі B відбору до Євро-2020.

"Зустріч потужності та безсилля". Сербські ЗМІ визнають логічність своєї ганьби, але обурені поведінкою Арени Львів

Журналіст і поціновувач статистики Артур Валерко зібрав головні факти зразково-показової перемоги підопічних Андрія Шевченка.

Крім того, має він і пояснення невдачі сербів – балканці перегоріли, а їхню тактику легко зруйнував україно-італійський штаб "синьо-жовтих". Але розслаблятися ще не час...

Аналітик та блогер Михайло Смоловой теж віддав належне Шевченку з помічниками, які знайшли ідеальну протиотруту сербській формації 3-5-2.

Головний редактор тижневика "Футбол" Артем Франков приємно здивований сюрпризом від збірної України. "Ніхто не очікував такого" – важко не погодитися.

Провідний вітчизняний коментатор Дмитро Джулай у притаманній йому філософській манері пояснює підсумковий успіх команди Шевченка.

Тим часом екс-ведучий культової програми "ТСН ПроСпорт", журналіст Євген Зінченко в захваті від гри "молодого монстра" Циганкова.

А також від чудового другого гола Коноплянки в фірмовому стилі.

Головний редактор "Футбол 24" Олег Бабій теж захоплено оцінив гру Циганкова. Здається, в українському футболі з'явиться нова приказка.

Поки збірна України знищувала сербів, мадридський Реал необачно оголосив про підписання Едена Азара. Паблік "Брутальний футбол" навчить вас правильно розставляти пріоритети.

Екс-хавбек збірної України Максим Калініченко знайшов кумедне пояснення успіху нашої збірної. Просто на полі були особливі. І це навіть не про рудих...

Відомий коментатор Вадим Скічко назвав повним фіаско власний твіт 2-місячної давнини, в якому прогнозував розгром. Щоправда, тоді він відводив "синьо-жовтим" роль переможених...

Журналіст Роман Бебех спеціально прокинувся у суботу вранці, щоб переконатися: розгромна перемога над сербами – це не сон.

Фантастичним для українських вболівальників вечір п'ятниці назвав п'ятий президент Петро Порошенко.

Україна – Сербія: найкращий матч в історії збірної, зрілість Циганкова, свобода для Коноплянки та два тіньові герої