УКР РУС

"Це не провал, а крах": Невілл знищив Ліверпуль за виступи у поточному сезоні

9 березня 2021 Читать на русском

Колишній захисник Манчестер Юнайтед Гарі Невілл окреслив песимістичні перспективи Ліверпуля у найближчому майбутньому.

"Ліверпуль дійсно поганий. Я маю на увазі, що він дуже поганий, враховуючи, наскільки він був хороший. Нам всім подобаються різні стилі футболу, і якщо ви попросите вибрати між Манчестер Сіті і Ліверпулем за останні три роки, я завжди виберу Ліверпуль.

"Ліверпуль не сильно сумував через продаж Коутінью, чи не так?": Фаулер закликав мерисайдців до трансферу Салаха

"Червоні" були видатними і досягли неймовірних висот. Було допустимо, що вони трохи проваляться, тоді б я говорив про них м'якше. У Манчестер Юнайтед ми б ніколи не допустили такого провалу на четвертий рік існування в одному складі, але у Ліверпуля не провал, а крах. Наразі у них все сумно у всіх сенсах.

Здається, що вони втратили абсолютно все, що у них було. Їхня швидкість гри, впевненість, те, як важко було грати на Енфілді, рішучість, здатність перемагати, коли вони не грали добре – зараз нічого немає. Я не знаю, як їм це повернути, крім як дійти до кінця сезону. Вони будуть боротися за потрапляння в топ-4 – вони все ще можуть, але їм дійсно доведеться боротися. Настрій у роздягальні у них зараз має бути дуже поганий, їх покинула впевненість.

Я впевнений, що у Ліверпуля немає паніки, впевнений, що у Юргена Клоппа є досвід і кваліфікація, і він дізнається, що йому потрібно, щоб довести команду до кінця сезону. Йому необхідний фініш сезону. Після цього йому доведеться перегрупуватися", – поділився Невілл у своєму подкасті Sky Sports.

Зазначимо, що мерсисайдці опинились у справжній кризі та мають 8-матчеву серію без перемог на Енфілді. Наразі Ліверпуль з 43 очками розташувався на 8 місці.

Барселона "виграла" дербі Мадрида, Баварія прибила Дортмунд, Сульшер шокував Пепа і перевершив Фергюсона – огляд вікенду