УКР РУС

"Це не прикрашає наш чемпіонат і такий гранд, як Динамо": Ковалець – про скандальний пенальті у ворота Олександрії

19 вересня 2021 Читать на русском

Півзахисник "містян" Кирило Ковалець залишився задоволений грою своєї команди попри поразку киянам (0:1) у матчі 8-го туру УПЛ.

"Порожнеча. Проробили гарну роботу, дуже серйозно готувалися до Динамо. Розуміли, який це суперник, з повагою до нього ставилися.

"Просто за футболку смикнув": Гура шокований призначеним пенальті у ворота Олександрії в матчі з Динамо

Важко щось сказати. Якщо пенальті був – тоді по ділу. Хочу похвалити свою команду, ми добре сьогодні зіграли. Пишаюся кожним футболістом. Якщо пенальті не було – тоді так некрасиво. Це не прикрашає наш чемпіонат і такий гранд, як Динамо. У будь-якому випадку, вітаю суперника з перемогою.

Епізод з вилученням – емоції. Можна на це закрити очі. Ми добре грали, пропустили на останній хвилині, вже десь хтось піддався емоціям. Могли виграти, були передумови, були моменти. Добре при нижній обороні виходили в атаку, завершували ударами. Розуміли, що зіграємо другим номером, але, в принципі, якби не останній епізод, то всі б грою були задоволені. І так задоволені, окрім результату", – сказав Ковалець у коментарі ПРОФУТБОЛ Digital.

Нагадаємо, Динамо вже у доданий час вирвало перемогу над Олександрією завдяки скандальному пенальті, який реалізував Циганков. Після цього олександрійці залишились у меншості через пряму червону картку Кирюханцева.

Динамо – Олександрія: VAR віддав Луческу "борг" за ЛЧ, феномен Гармаша і важка перемога киян перед Суперкубком