УКР РУС

"Це ключовий тиждень": Емері відзначив силу Динамо перед матчем Ліги Європи, пригадавши Барселону

15 березня 2021 Читать на русском

Наставник Вільяреала Унаї Емері після впевненої перемоги над Ейбаром (3:1) в Прімері висловився щодо прийдешнього поєдинку з Динамо в 1/8 фіналу Ліги Європи.

"У психологічному плані нам було дуже важливо досягти успіху після перемоги над Динамо в Лізі Європи. Думаю, що перемога над Ейбаром важлива для нас не стільки з точки зору здобутих очок, скільки в плані психології, в плані впевненості в своїх силах. У футболі і в житті часто так буває, що найголовніше – це подолати сумніви в самому собі. І наша команда з цим непростим завданням впоралася.

"Хто лідер Динамо? Так його ніколи і не було": Леоненко – про поразку киян від Вільяреала

Це абсолютно ключовий тиждень. У четвер нам потрібно продовжити те, що ми почали в протистоянні з Динамо. Упевнений, суперник не збирається здаватися. Вони в нинішньому сезоні на виїзді добре зіграли проти Барселони на Камп Ноу. А нам після Ліги Європи потрібно виграти в чемпіонаті, щоб продовжити боротьбу за місця в топ-6", – цитує Емері Marca.

Зауважимо, перший поєдинок в ЛЄ завершився перемогою Вільяреала з рахунком 2:0. Матч-відповідь відбудеться вже 18 березня в Іспанії.

Севілья втримала перемогу над Бетісом, Вільяреал у матчі із вилученням та нереалізованим пенальті здолав Ейбар