УКР РУС

"Це була доля": Фонсека похвалив Шахтар після жеребу Ліги Європи та вже поставив перед Ромою непросте завдання

26 лютого 2021 Читать на русском

Наставник Роми Паулу Фонсека, який колись працював із Шахтарем, очікує непростого двобою з "гірниками" в 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Це була доля зіграти проти моєї колишньої команди. Це буде важкий раунд. Я добре знаю Шахтар, знаю їхніх гравців. Вони чудова команда. Цього року в Лізі чемпіонів вони двічі перемогли Реал Мадрид, зіграли внічию з Інтером – лідером Серії А. Шахтар дуже сильний.

"Фонсека – мій друг": Каштру поки не хоче думати про дуель Шахтаря з Ромою в Лізі Європи

Це чудово повернутись в Україну. Це дім, де я був щасливий, де я провів три роки, які ніколи не забуду. Але зараз я буду суперником. Я буду радий побачити людей із Шахтаря знову, буду радий побачити те місце, яке робило мене щасливим.

Буде важливо провести хороший перший матч тут, в Римі. Я знаю, що завжди важко грати в Україні, особливо в Києві. Нам потрібно буде продемонструвати хорошу гру на НСК Олімпійський. Це сильна і складна команда. Нам треба буде викластись на всі 100 відсотків", – цитує Фонсеку офіційний сайт Роми.

Зауважимо, Шахтар у попередньому раунді здолав Маккабі Тель-Авів, а Рома – Брагу. Перше протистояння між командами заплановане на 11 березня, матч-відповідь – на 18-те.

"У Шахтаря більше шансів на фінал, ніж у Динамо": Федецький – про жереб ЛЄ, настанову киянам і "лихоманку" Фонсеки