УКР РУС

Тріумф збірної України проти Іспанії став неприємним сюрпризом для швейцарців – шансів на збереження місця в Лізі А мало

14 жовтня 2020 Читать на русском

Гравці збірної Швейцарії раді одному очку в матчі проти Німеччини, однак перемога України над Іспанією суттєво псує враження "наті".

"Якщо ви тричі ведете в рахунку, то можете розраховувати на перемогу. Ми провели дуже хороший перший тайм, уникали помилок і були ефективними, що не виходило в останніх матчах. Втім, це все ж Німеччина. Шкода, що цей результат майже не допоможе нам, адже Україна перемогла", – цитує голкіпера швейцарців Яна Зоммера офіційний сайт УЄФА.

Гольовий фестиваль у відеоогляді матчу Німеччина – Швейцарія – 3:3

"Ми приїхали до Німеччини і забили три голи, чим можемо пишатися. Але важко усвідомлювати, що ти не отримаєш три очки, які цілком заслужив. Ще важче через перемогу Україні над Іспанією. Зараз ми маємо виграти обидві наступні гри без жодних питань", – доповнив партнера захисник Сільван Відмер.

Додамо, що після 4 турів німці ділять з Україною другу сходинку групи 4 в Лізі націй, поступаючись Іспанії одним пунктом (6 проти 7-ми). Швейцарія з двома очками – найгірша.

"Гравці Динамо зробили цей матч": Шевченко пробачений, екс-зірка України із шампанським, Іспанію знищують за піжонство