УКР РУС

"Три з 4 голів Лаціо забив собі замість Баварії": Індзагі розчарований виступом римлян у Лізі чемпіонів

24 лютого 2021 Читать на русском

Головний тренер Лаціо Сімоне Індзагі залишився розчарований виступом своїх підопічних у матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Баварії.

"Цього тижня ми сказали хлопцям, що потрібно зіграти у свій футбол. Ми занадто відчули цей момент, були надто напружені, граючи проти чемпіонів світу. По суті, три з чотирьох голів ми забили собі самі замість них.

Лаціо – Баварія – 1:4 – відео голів та огляд матчу

Якби за рахунку 0:1 призначили пенальті на нашу користь, це могло б змінити гру. Але в цей вечір все пішло проти нас. Ми можемо витягти уроки з цього, щоб вирости і стати сильнішими в майбутньому.

Розчарування в роздягальні – це природно, але дійти до такої стадії – вже досягнення для нас. На цьому рівні потрібно робити все на 100 відсотків правильно і сподіватися, що суперник буде не на висоті. Ми знали, з якою командою граємо. Ми почали добре до помилки і першого гола.

Ми говоримо про переможця клубного чемпіонату світу і при цьому забиваємо за них три голи з чотирьох. Не можна робити такі помилки на такому рівні. Ніхто не говорить, що Баварія не заслуговувала перемоги, нам і так було б складно, проте наші помилки ще більше все ускладнили", – цитує Індзагі Sky Sport Italia.

Зазначимо, що Баварія на виїзді розбила Лаціо (4:1). Матч-відповідь запланований на 17 березня, початок о 22:00.

Баварія розтоптала Лаціо в Лізі чемпіонів – кураж Комана та Сане, (не)слабка ланка Мюнхена, забивала навіть дитина