УКР РУС

"Тренери Челсі повинні навчитися використовувати Мудрика": у Шахтарі вказали на головну помилку Почеттіно і Ко

17 квітня 19:52 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін вважає, що у лондонському клубі досі не задіюють сильні сторони Михайла Мудрика.

"Мудрик – європейський топ-гравець, унікальний футболіст. Я вважаю, що тренери повинні навчитися використовувати Михайла, як і його одноклубники повинні знати як грати з ним. Коли я спостерігаю за Челсі, то бачу, що майже всі атаки йдуть з правого флангу, а не зліва.

Мудрик був близьким до іншого-топ-чемпіонату і зараз міг святкувати чемпіонство – Шахтар відхилив "дешеву" пропозицію

У нашому клубі ми усвідомили його сильні сторони і закликали наших гравців використовувати його по максимуму. Багато залежить від тренерів і того, як вони до нього ставляться і навчають. Він ще молодий.

Їм потрібен особистий контакт з ним, щоб показати йому його слабкі сторони та підтримати його сильні сторони. Він буде виступати на найвищому рівні європейського футболу", – цитує Палкіна Standard.

Нагадаємо, у поточному сезоні Мудрик провів за Челсі 34 матчі у всіх турнірах, в яких забив 6 голів і віддав 2 асисти.

Мудрик став тихим героєм і отримав визнання англійських ЗМІ, але фанатів Челсі порвало – вимагають покарати українця

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ