УКР РУС

Тренер Зорі спробував пояснити розгромну поразку в Лізі конференцій, яка поставила хрест на євровесні

1 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Виконувач обов'язків головного тренера Зорі Юрій Коваль поділився враженнями від матчу 5-го туру групового етапу Ліги конференцій проти Гента.

"Рахунок за грою. Команда суперника дуже хороша. Клас гравців Гента на сьогодні вище, ніж футболістів Зорі. Ми, на жаль, вже давно не маємо домашнього стадіону. В Луганську навіть на ігри Першої ліги збиралися по 20 тисяч вболівальників. Коли ми приїхали в Гент та подивилися стадіон, в мене була ностальгія за Луганськом, вболівальникам, стадіону. Грати з вболівальниками – це зовсім інше.

"Таке враження, що включив ПорнХаб": легендарний екс-прес-аташе Зорі розніс луганців за провальний сезон

На жаль, практично всі хлопці в команді не були в Луганську. Війна змусила нас покинути дім. Були в Запоріжжі. Теж довелося поїхати. Зараз ми в Києві. Є складнощі. Але команда живе завдяки президенту, завдяки підтримці вболівальників.

Цього року ми невдало розпочали, але впевнений, що Зоря займе своє достойне місце. Для глядачів гра цікава, багато моментів. Для тренера вона інфарктна", – наводить слова Коваля офіційний сайт Зорі.

Нагадаємо, що Зоря розгромно програла Генту (1:4) та залишилась без шансів на продовження боротьби у поточному сезоні єврокубків.

Зоря розгромно програла Генту і де-юре вилетіла з Ліги конференцій – кіпер бельгійців отримав жахливу травму