УКР РУС

Тренер збірної України дав пораду Луніну щодо можливого переходу в Баварію

20 квітня 09:28 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Тренер воротарів збірної України Рустам Худжамов переконаний, що Андрію Луніну треба продовжувати розривати в Реалі.

"Якщо я буду щось схвальне говорити про Луніна щодо матчу у Манчестері, то це буде Капітан Очевидність. Адже все на поверхні. Всі все бачили і всі все розуміють, тому мої коментарі, мабуть, будуть зайві.

Лунін обирає з двох опцій після подвигів у ЛЧ – Реал вже визначився і може поставити на іншого українця

Якщо ж подивитись на те, що я говорив про Андрія впродовж останніх 6 років, скільки він є футболістом Реала, то це було завжди одне і те ж: йому варто чекати, аби отримати довіру грати у складі. Всі людські якості для того, щоб стати номером один, у нього були з самого початку іспанської кар'єри. А от досвіду гри у такому клубі не було. Саме зараз для українського воротаря настав його зірковий час.

А щодо інформації про можливий відхід Луніна з Реала і перехід у Баварію... Мені здається, що це більше чутки, ніж реальність. Луніну у Мадриді все подобається, і у клубі, в якому грає, теж. Що ще може бути краще – як для футболіста та для людини будь-якої професії? Тут як у відомій приказці: "Від добра добра не шукають". Інша справа, що Баварія, можливо, хотіла б його у себе мати. Однак чи відпустить свого основного воротаря Реал – це велике питання", – сказав Худжамов у коментарі Sport.ua.

Увесь світ уважно спостерігає за перебігом Ліги чемпіонів. Адже залишатися осторонь цієї топової спортивної події просто неможливо. Обирайте чипси з асортименту Lay’s, щоб поринути з головою у вир футбольних подій.
Підтримуйте улюблену команду разом з Lay’s – спонсором Ліги чемпіонів! Є Lay’s? Буде футбол!

Нагадаємо, Реал вже запропонував Луніну новий контракт на значно покращених умовах, однак українець може не схотіти знову сідати на лаву запасних після повернення Тібо Куртуа.

Лунін вразив Іспанію божевільним перфомансом в ЛЧ: мадридський Вацко розтанув, ЗМІ вимагають довічний контракт