УКР РУС

Тренер Генка – про поразку від Шахтаря: У них сильні гравці, але вони не перемогли – ми самі провалювалися

4 серпня 2021 Читать на русском

Наставник віце-чемпіона Бельгії Джон ван ден Бром переконаний, що Генк мав здобути кращий результат у протистоянні з "помаранчево-чорними".

Нагадаємо, Шахтар зумів здолати Генк у першому матчі 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, хоча змушений був відігруватися. Пропустивши наприкінці першого тайму, "помаранчево-чорні" у другій половині гри відповіли влучними ударами Тете (з пенальті) та Алана Патріка.

Генк – Шахтар – 1:2 – відео голів та огляд матчу

"Упродовж тривалого відрізку гри ми демонстрували, що, як мінімум, не поступаємося Шахтарю. Наша команда отримала бажану перевагу в рахунку, але ми знали, що у суперника є сильні гравці. Вони це продемонстрували, але не перемогли. Ми провалювалися самі.

Шахтар потребував пенальті, а ми спали під час другого голу. Це закони міжнародного футболу, і я про це сказав команді після гри. Але у Генка все ще є шанс надолужити втрачене. Це буде складно, але я бачу, завдяки чому ми можемо рухатися далі. Зараз наші шанси менші, ніж 50 на 50, хоча рахунок 1:1 виглядав би відповіднішим", – цитує наставника Voetbalprimeur.

Матч-відповідь Шахтар – Генк відбудеться 10 серпня на київському НСК Олімпійський.

Шахтар переміг Генк: позиційні проблеми "гірників", вдалі перестановки Де Дзербі та хороші шанси на прохід у плей-офф ЛЧ