УКР РУС

Тренер Бурсаспору пояснив, чому Селезньов не виходить на футбольне поле

15 вересня 2019 Читать на русском

Коуч турецької команди Ялкін Кочушакавак розповів про проблеми новачка команди Євгена Селезньова.

За словами наставника Бурсаспору українець має певні проблеми з зайвою вагою. Кочушакавак підкреслив, що Євген робить все можливе, аби якнайшвидше вийти на футбольне поле і тренерський штаб всіляко йому у цьому допомагає. Тренер також відзначив запал і працелюбність, з якою екс-дніпрянин підходить до справи.

Селезньов підписав контракт з Бурсаспором

"На жаль, у Селезньова є трохи зайвої ваги. Він дуже старанно працює і хоче грати. У Малазі він не міг знайти можливості грати частіше, ймовірно, через ті ж проблеми. Ми намагаємося його якнайкраще підготувати", – цитує тренера Eldesmarque.com.

"Спочатку – Іско, зараз – Селезньов. Чому ми відпускаємо найкращих": фани Малаги провели українця з тролінгом та піснею

Нагадаємо, на початку серпня Селезньов розірвав контракт з Малагою, а у вересні приєднався до Бурсаспору. Раніше в чемпіонаті Туреччини українець виступав за Карабюкспор і Акхісар Беледієспор. За півроку у Малазі Селезньов взяв участь лише в 12 матчах (2 – в основі), забитими м'ячами так і не відзначився.

Після трьох зіграних турів Бурсаспор йде на 6-му місці у Першій лізі чемпіонату Туреччини. Наступний матч команда проведе сьогодні, 15 вересня, проти Османліспору.

"Голодуючі" Поволжя: "Потрібно годувати сім'ю". Що говорили українські футболісти, які переїхали в Росію після окупації Криму і початку війни на Донбасі