УКР РУС

Тренер Брюгге озвучив ситуацію з хворими на COVID-19 перед матчем з Динамо

23 лютого 2021 Читать на русском

Тимчасовий тренер головної команди Брюгге Рік Де Міл підбив підсумки матчу 27-го туру чемпіонату Бельгії та розповів про кадрову ситуацію команди перед вирішальним матчем з Динамо.

"Ми дуже задоволені нашим матчем. Ми знали, що Льовен – дуже хороша команда, з сильним захистом, з великою кількістю атакувальних талантів, які можуть вийти в небезпечну контратаку. Однак ми добре розпочали і вчасно забили голи. Це трохи полегшило завдання.

Брюгге перед Динамо здобув 9-ту перемогу поспіль – Соболь став одним із найкращих, а киян залякують розкішним голом

Ми пішли на перерву з рахунком 2:0, а потім зіграли зріло. Хлопці не думали про Київ і повністю зосередились на цьому матчі. Між досвідом та молодими талантами був ідеальний баланс, і це поєднання працювало дуже добре.

Деяким хворим покращало, але в інших все ще є симптоми коронавірусу. У вівторок їх знову перевірять. У Ланга все ще є скарги, тоді як іншим, здається, стає краще. Можливо, нам доведеться грати цим же складом, але, як ви бачили, і цей склад дуже талановитий та готовий до напруженого тижня", – поділився Рік де Міл у коментарі офіційному сайту Брюгге.

Зазначимо, що Брюгге не зміг розраховувати на кількох лідерів команди у матчі з Динамо через коронавірус. Також командою керував тренер молодіжки, оскільки наставник команди Філіп Клеман разом зі своїм тренерським штабом теж підхопив COVID-19.

"Луческу – не чарівник": чи є у Динамо капітан, з Мораєсом все погано, або Що насправді мав на увазі Шева