УКР РУС

Тренер Боснії і Герцеговини анонсував ротацію у матчі проти України

15 листопада 2021 Читать на русском

Керманич збірної Боснії і Герцеговини Івайло Петев попередив, що в матчі відбору ЧС проти України склад може бути незвичним.

"Завтра ми матимемо гру, яка завершить цей цикл. Найголовніше – боротися та показати бажання перемагати. Нам потрібно показати набагато більше, ніж у минулій грі з Фінляндією. Я не можу зараз сказати, яким складом ми гратимемо, але, можливо, що деякі гравці, які раніше виходили менше, матимуть можливість.

Боснія і Герцеговина – Україна: вирішальний матч відбору ЧС-2022 розсудить арбітр фіналу Ліги чемпіонів

Ми маємо проаналізувати, у чому ми помилилися і як ми працюватимемо у майбутньому. Найголовніше, щоб завтра ми грали добре та відповідально. Ми повинні продовжувати працювати, щоб прогресувати день у день. І ці гравці будуть досвідченішими в наступному циклі. Ми маємо здобувати уроки з усього", – цитує Петева сайт футбольного Союзу Боснії і Герцеговини.

Нагадаємо, боснійці прийматимуть Україну 16 листопада, початок о 21:45. Господарі вже втратили всі шанси виходу на Мундіаль, а підопічним Петракова потрібна виключно перемога і сподівання на Францію у паралельному матчі проти фінів.

Фінляндія у меншості перемогла Боснію і Герцеговину – Україна отримала найгірший розклад на останній тур відбору