УКР РУС

"Травма для всієї збірної Італії": Спаллетті відреагував на скандальний від'їзд двох зірок через проблеми із законом

17 жовтня 2023 Читать на русском

Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті прокоментував візит поліції до розташування команди, аби допитати Сандро Тоналі та Ніколо Дзаньйоло.

"Це травма для всієї команди. Ми були засмученими та здивованими. Але вже минула ціла доба відтоді, як Тоналі та Дзаньйоло залишили розташування. Ми попрощалися з ними, багато з нас обійняли їх. Ніколо та Сандро відчували себе знищеними.

Зірки Ювентуса, Астон Вілли і Ньюкасла ризикують сісти до в'язниці на 3 роки – потужні втрати у суперника України

Коли збірна збирається разом і переживає матчі як національна команда – завжди виникають особливі стосунки. Відносини – це друга річ, яку вони несуть із собою, окрім результатів. Думаю, це вада, яка може трапитися серед молодих людей. Ми взяли на себе зобов’язання вчити їх багатьом речам і продовжуватимемо слідкувати за гравцями, щоб дати їм можливість через знання отримати те, що для них є найважливішою розвагою", – наводить слова Спаллетті TuttoMercatoWeb.

Нагадаємо, що в Італії розгорівся скандал через розслідування участі кількох гравців у нелегальній букмекерській мережі. Серед підозрюваних опинились Сандро Тоналі та Ніколо Дзаньйоло, яких допитали в розташуванні "Скуадри адзурри".

Італія розгромила Мальту, потіснивши Україну з другої позиції у групі С – Бонавентура забив історичний гол