УКР РУС

Траоре зізнався, коли повернеться на футбольне поле: "Нам дуже пощастило з Пушічем"

7 листопада 2023 Читать на русском

Форвард Шахтаря Лассіна Траоре розповів про своє відновлення від тяжкої травми.

"Мене завжди тепло зустрічають. Почуваюся як удома щоразу, коли повертаюся. Звісно, було дуже приємно побачитися з усіма: з Дарійо, з гравцями. Завжди радий бути з командою. Гарні емоції. Почуваюся мотивованим, адже коли ти не на полі, то завжди хочеш повернутися і більше працювати для цього. Прагну знову грати.

Шахтар отримає технічну поразку, Срна досі тренер, Криськіва "розірвало" – новий конфуз іспанських ЗМІ

Відновлення проходить дуже важко, адже я був сам у Києві, а потім в Амстердамі. Наразі я з командою, гарно проводжу час і чекаю, коли зможу грати. Уже невдовзі. Усе залежить від мого тіла, від того, що мені дозволить робити лікар. Але можу сказати, що скоро.

Новий тренер? – Я слідкував за всім, що відбувалося з попереднім штабом. А з новим тренером познайомився в Нідерландах. Дуже щасливий, що він приєднався до нашої команди. Уже хочеться попрацювати з ним на тренуваннях. Він працював у Феєнорді, а я знаю, як грає ця команда. Ми зустрічалися з ними минулого сезону. Коли він перебував у Нідерландах, ми іноді бачились. Тепер він з нами, і нам дуже пощастило", – цитує Траоре клубна прес-служба Шахтаря.

Додамо, що матч Шахтар – Барселона відбудеться сьогодні, початок о 19:45. Після 3 турів "гірники" мають 3 очки, а у каталонців максимум.

Шахтар – Барселона: анонс матчу Ліги чемпіонів