УКР РУС

Трансфер Реброва в Тоттенхем визнали найгіршим в історії "шпор"

26 грудня 2021 Читать на русском

Англійське видання Daily Star склало й опублікувало список найбільш провальних підписань кожного нинішнього клубу АПЛ. У Тоттенхема таким назвали Сергія Реброва.

"Ребров сформував відомий атакувальний дует з Андрієм Шевченком у київському Динамо, але їхній переїзд до Європи склався по-різному.

Ребров оцінив ймовірність повернення в Динамо

Коли Шевченко перетворився на одного з найгрізніших центральних нападників у Мілані, Ребров щосили намагався проявити себе в Тоттенхемі протягом двох років перебування в клубі. Він забив всього один м'яч у 30 матчах під час другого сезону, тому його відправили в оренду у Фенербахче, а потім відпустили вільним агентом.

Його дебютна кампанія не була жахливою, але вкладені у трансфер 11 мільйонів фунтів не окупилися, тому що від Реброва чекали значно більшого", – йдеться у статті Daily Star. Українець провів в Англії 72 матчі у всіх турнірах, забив 16 м'ячів та віддав 1 асист.

А от найгіршим підписанням Манчестер Сіті, за версією видання, був Клаудіо Браво, Ліверпуля – Енді Керрол, МЮ – Алексіс Санчес, Челсі – Денні Дрінквотер, а Арсенала – Шкодран Мустафі.

Від Чередника до "Зіни": українці, які поїхали підкорювати Туманний Альбіон