УКР РУС

Тоттенхем у матчі з автоголом впевнено здолав Брентфорд – Конте і Ко потроху набирають обертів

2 грудня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

"Бджоли" на виїзді поступились "шпорам". Звіт про поєдинок читайте на "Футбол 24".

"Заржавілий" Тоттенхем, який через негоду пропустив поєдинок попереднього туру проти Бернлі, рвався у бій – дев'ята сходинка у турнірній таблиці аж ніяк не відповідає амбіціям "шпор". Не збирався відсиджуватись в обороні і Брентфорд, який перервав п'ятиматчеву безвиграшну серію перемогою над Евертоном.

Конте: Тоттенхем скотився за останній час

Однак, "бджоли" пропустили доволі простий гол вже на 12-й хвилині: Сон Хин Мін навісив з лівого флангу у штрафний майданчик і Бен Девіс головою поцілив у сітку. М'яч встиг зачепити Серхі Каноса, тож гол переписали саме на півзахисника Брентфорда.

Тоттенхем продовжив тиснути, але чудово працював у рамці Альваро Фернандес, який не дозволив відзначитись Міну та Хьойбергу. Наприкінці тайму гості могли зрівнювати – Льоріс двічі випускав сферу з рук, але минулося.

В середині другого тайму Мбемо цілив у правий кут воріт Уго, але француз вчасно зреагував. Натомість забив Тоттенхем – всюдисущому корейцеві вдалось замкнути простріл з лівого флангу від Регілона. Гості старались оформити бодай гол престижу, однак лондонці на класі довели поєдинок до перемоги, яка підняла їх одразу на шосту сходинку.

Зінченко стає рятівником Ман Сіті, але викликає суперечку фанатів і ЗМІ – як Англія реагує на гучне повернення українця