УКР РУС

Тоттенхем оформив трансфер 21-річного суперталанта з вражаючою статистикою – Конте підписав шостого новачка за літо

19 липня 2022 Читать на русском

Італійський наставник Тоттенхема зміцнив правий фланг потужним фулбеком з великим майбутнім. Захисник молодіжної збірної Англії Джед Спенс іде на підвищення.

Тоттенхем на своєму офіційному сайті презентував чергове придбання на трансферному ринку. Лондонський клуб підписав угоду з 21-річним Джедом Спенсом – контракт з правим фулбеком розрахований до 2027 року. Інсайдер Фабріціо Романо повідомляє, що за англійського суперталанта "шпорам" довелося заплатити Мідлсбро 12,5 мільйона фунтів стерлінгів, а з бонусами сума може досягнути 20 мільйонів.

Тоттенхем показав гостьову форму на наступний сезон – яскраве поєднання трьох кольорів

Спенс провів минулий сезон в оренді у Ноттінгем Форрест, піднявшись разом з ним в АПЛ. Він провів 46 матчів і забив три голи, однак на цьому його цінність не завершується. У попередньому сезоні Джед став найкращим футболістом Чемпіоншипу за кількістю асистів, створених моментів та успішних обіграшів на дриблінгу. За кількістю успішних відбирань захисник став третім у лізі.

Таким чином, Антоніо Конте в тандемі із спортдиром Фабіо Паратічі привели вже шостого новачка за літо. До Спенса "шпори" підписали Івана Перішіча, Іва Біссума, Рішарлісона, Клемана Лангле та Фрейзера Форстера.

Ман Сіті готується почати офіційні перемовини щодо наступника Зінченка – вони стартують одразу після трансферу українця