УКР РУС

Астон Вілла сенсаційно розгромила Арсенал, Лестер мінімально переграв Вулверхемптон і очолив АПЛ

8 листопада 2020 Читать на русском

В рамках 8-го туру АПЛ відбулось 3 матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 8-й тур

Вест Бромвіч – Тоттенхем – 0:1

Гол: Кейн, 88

Лестер Сіті – Вулверхемптон – 1:0

Гол: Варді, 15 (пен)

Нереалізований пенальті: Варді, 39 (Лестер Сіті)

Арсенал – Астон Вілла – 0:3

Голи: Сака, 25 (автогол), Уоткінс, 72, 75

Ігровий день розпочинав поєдинок Вест Бромвіч – Тоттенхем. Перший тайм зустрічі був безгольовим і команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

"Він один з найфантастичніших гравців у моїй кар'єрі": Гвардіола здивував вибором і засипав підопічного компліментами

У другій половині зустрічі ситуація на полі не змінилась – обидві команди мали безліч моментів, але забити ніяк не вдавалось. На 71-й Карлан Грант міг вивести господарів уперед, але його удар з меж штрафного майданчика у практично порожні ворота пролетів повз праву стійку. Вже на останніх хвилинах основного часу Догерті навісив у штрафний майданчик, а Кейн головою спрямував м'яч у ворота. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу "шпор" – 0:1.

Лестер Сіті зустрічався із Вулверхемптоном. "Лиси" у разі перемоги випереджали Тоттенхем на одне очко і виходили на перше місце турнірної таблиці. На 15-й хвилині господарі заробили пенальті за гру рукою у карному майданчику. Його реалізував Джеймі Варді – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару. Під завісу тайму рефері призначив ще один пенальті за фол у штрафному і знову у ворота "вовків". Цього разу Варді спіткала невдача і Патрісіу виконав чудовий сейв.

У другому таймі гравці Вулверхемптона відчайдушно намагались відігратись і були до цього близькими, але захист "лисів" вистояв. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Лестера – 1:0.

Арсенал у рідних стінах приймав Астон Віллу. Гості відкрили рахунок вже на 1-й хвилині матчу, але після перегляду VAR на предмет офсайду гол Макгінна було скасовано. На 25-й Сака, намагаючись закрити дальню стійку, зрізав м'яч у власні ворота – 0:1

У середині другого тайму Уоткінс головою замкнув простріл Барклі на дальню стійку і збільшив перевагу. За чотири хвилини той же Уоткінс отримав розрізну у штрафний майданчик від Гріліша і прошив голкіпера, записавши до свого активу дубль. Цей гол став останнім у матчі і фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Астон Вілли – 0:3.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ