УКР РУС

Тоттенхем на класі розбив Ноттінгем Форест і увірвався у топ-4 АПЛ – "шпори" відчайдушно борються за Лігу чемпіонів

7 квітня 22:01 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У поєдинку 32-го туру чемпіонату Англії Ноттінгем Форест на виїзді поступився Тоттенхему (1:3). Читайте звіт про гру на "Футбол 24".

В останньому матчі поточного туру Тоттенхем приймав Ноттінгем Форест. На кону у команд стояли діаметрально протилежні завдання: якщо "шпори" борються за потрапляння у Лігу чемпіонів, то "лісники" намагаються зробити все, аби відштовхнутись від зони вильоту.

Фанати Борнмута присвятили Забарному пісню у його найгіршому матчі сезону – українець відповів (відео)

Господарі вийшли вперед вже на 15-й хвилині: Вернер промчав лівим флангом і прострілив у воротарський, Мурільйо намагався заблокувати передачу і спрямував сферу у власні ворота. В середині тайму Ноттінгем відігрався у схожому стилі: Еланга пасом знайшов Вуда в районі одинадцятиметрової позначки і той з льоту замкнув повз Вікаріо.

Перерва пішла на користь команді Постекоглу: його підопічні протягом п'яти хвилин забили двічі, фактично знявши питання щодо переможця. "Шпори" могли завершувати матч розгромом (чого лише вартує удар Сона на 85-й хвилині), але Селс рятував як міг.

Перемога принесла Тоттенхему 60 очок і дозволила потіснити Астон Віллу з зони Ліги чемпіонів, Ноттінгем Форест з 25-ма балами залишився сімнадцятим.

Ліверпуль не зміг повернути лідерство в АПЛ, розписавши нічию з Манчестер Юнайтед – Бруну забив шедевр у стилі Бекхема