УКР РУС

Сенсаційна поразка Зінченка та Ко у відеоогляді матчу Тоттенхем – Манчестер Сіті – 1:0

15 серпня 2021 Читать на русском

Тоттенхем обіграв Манчестер Сіті у 1-му турі нового сезону АПЛ. Дивіться відео найцікавіших моментів матчу Тоттенхем – Манчестер Сіті на Футбол 24.

Команди розпочали досить прогнозовано: Манчестер Сіті більше контролював м'яч, тоді як Тоттенхем грав на контратаках. Чемпіони Англії могли вийти вперед, проте Канселу не зміг точно пробити після рикошету. "Шпори" відповіли гострим ударом Моури – Гюндоган став на шляху м'яча у ворота. Класний момент мав Сон, але після рикошету від Канселу м'яч полетів повз ворота.

Хочеш відчути справжню футбольну атмосферу? Запроси друзів та влаштуй домашній перегляд топових матчів Ліги чемпіонів за келихом Żubrówka. Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

У другому таймі гра проходила за схожим сценарієм. А на початку половини Сон відкрив рахунок у зустрічі, хитнувши Аке та точно поціливши у дальній кут. Манчестер Сіті великими силами пішов у атаку – Гвардіола випустив Де Брюйне та Зінченка, аби відігратись, проте Тоттенхем втримав перемогу.

Тоттенхем здобув перемогу над Манчестер Сіті у дебютному матчі АПЛ під керівництвом Санту – Зінченко зіграв 15 хвилин