УКР РУС

Тотовицький міг приєднатися до французького клубу – у той сезон він здобув Кубок ліги

5 жовтня 2021 Читать на русском

Півзахисник Десни Андрій Тотовицький зізнався, що неодноразово мав можливість покинути Шахтар, але донеччани не відпускали свого вихованця.

"Потрапив в таку ситуацію з Шахтарем. На мене постійно розраховували, але я не грав за першу команду. Хоча Луческу до мене добре ставився, але я сам в себе не вірив. Така конкуренція була – Вілліан, Дуглас Коста, Мхітарян. Я просто не вірив, що можу бути сильнішим.

Тотовицький: Після матчу з Рухом в Десні отримали зарплату

Коли Руслан Маліновський йшов у Севастополь, то мене теж звали. Я погодився, але в Шахтарі сказали, що на мене розраховують. Були оренди, були варіанти, але Шахтар... Я вважаю, що навіть на 50% не реалізував себе.

Не мріяв я у 28 років грати в чемпіонаті України. Ще був варіант з Ференцварош, мені особисто Ребров дзвонив. Це тоді, коли Зубкова взяли. А Фонсека сказав, що не відпустить, а потім травма серйозна. У Маріуполь я принципово відмовився йти і перейшов у Десну. Колись був варіант зі Страсбуром французьким, і вони в той сезон (2018/19) Кубок взяли. Це доля така", – сказав Тотовицький у ефірі YouTube-каналу Трендець.

"Очолити Динамо? Таких думок не було ніколи": Валерій Яремченко оцінює Луческу, Де Дзербі, Петракова і сумує за Львовом