УКР РУС

Парма завдяки дублю Жервінью переграла Дженоа, Торіно розписав бойову нічию із Сампдорією

30 листопада 2020 Читать на русском

В рамках 9-го туру Серії А Дженоа у рідних стінах поступилась Пармі, Сампдорія та Торіно не виявили сильнішого. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 9-й тур

Торіно – Сампдорія – 2:2

Голи: Белотті, 25, Мейте, 77 – Кандрева, 54, Квальярелла, 63

Дженоа – Парма – 1:2

Голи: Шомуродов, 50 – Жервінью, 10, 47

Торіно приймав Сампдорію. "Бики" відкрили рахунок у середині першого тайму – Белотті замкнув простріл Сінго у штрафний майданчик. Гості намагались відігратись, але до перерви хоч один небезпечний момент створити не змогли.

"Дієго був антигероєм": легенда Ювентуса Феррара відреагував на смерть Марадони, порівнявши аргентинця з Кассано

На 54-й хвилині Кандрева підхопив м'яч у карному майданчику і потужно вистрілив у лівий кут – 1:1. Трохи згодом, на 73-й, Квальярелла з вбивчої відстані прошив голкіпера і вивів генуезців уперед. Вже під завісу зустрічі Мейте головою замкнув навіс з кутового і рахунок знову став рівним. Зрештою, фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 2:2.

Дженоа у рідних стінах зустрічався із Пармою. "Хрестоносці" відкрили рахунок вже на 10-й хвилині матчу – Куцка віддав розрізну передачу на Жервінью, який з лінії штрафного майданчика пробив у правий кут воріт.

Одразу після перерви пармезанці збільшили перевагу – дубль до свого активу записав Жервінью. За три хвилини "грифони" відповіли голом Шомуродова. Це надихнуло генуезців і до останніх хвилин матчу вони відчайдушно атакували, проте більше забити не змогли. Перемога Парми – 1:2.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ​​​​​​​