УКР РУС

Лечче з Шаховим здолав Фіорентину – українець віддав переможний асист, Торіно переграв Дженоа: 14-й тур Серії А, субота

30 листопада 2019 Читать на русском

У 14-му турі чемпіонату Італії пройшло кілька матчів. Звіт читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2019/20, 14-й тур

Дженоа – Торіно – 0:1

Гол: Бремер, 77

Фіорентина – Лечче – 0:1

Гол: Ла Мантія, 49

Перший тайм поєдинку пройшов за невеличкої переваги Дженоа. "Грифони" більш активно рухалися по полю й створили трохи більше моментів – зокрема, на ударні позиції виривалися Беренгер та Лукіч, однак вони пробивали повз ворота. Торіно ж цілком міг відзначитись на 30-й хвилині після вривання Ансальді у карний майданчик та пострілу в правий кут, але Раду врятував генуезців. Зрештою, відпочивати команди пішли за нулів на табло.

Аталанта виграла дербі в Брешії – Маліновський став співавтором шедевру й був дуже близьким до дебютного гола в Серії А

По перерві почався справжній екшн. Вже на 50-й хвилині Ансальді отримав хорошу передачу й пробив з меж штрафного, чиркнувши м'ячем об стійку, на що через шість хвилин відповів Агудело – хавбек Дженоа влучив у поперечину. В наступній же атаці Фавіллі увірвався до карного майданчика й завдав потужного удару, однак Торіно врятував каркас воріт. Після цього темп зустрічі на деякий час впав, хоча обмін моментами меншої гостроти тривав.

В останні 25 хвилин Торіно серйозно додав. На 74-й атаки господарів ледь не призвели до пенальті у ворота Дженоа, а на 77-й "бики" відкрили рахунок – це Бремер точним ударом головою замкнув подачу Верді з кутового. Футболісти Дженоа намагалися зрівняти рахунок, але так і не змогли. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Торіно.

У іншому матчі туру Лечче Євгена Шахова завітав у гості до Фіорентини. До слова, українець вийшов у старті. У першому таймі за приблизно рівної гри обидві команди залишили свої ворота "сухими", а після перерви гості розігнали атаку, фінальним акордом якої став точний асист Шахова на порожні ворота для Ла Мантії – останній не міг схибити, 0:1. Більше команди не забивали – перемога Лечче у підсумку, команда українця віддаляється від зони вильоту.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ