УКР РУС

Топ-клуб готує грандіозне пограбування Жирони – Циганков і ще двоє "імен нізвідки" на столі знаменитого президентаfire

9 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Одіозний Жоан Лапорта разом зі спортивним директором Барселони Деку в матчі з Жироною переглядатимуть потенційних новобранців "блаугранас".

Вже цими вихідними у Ла Лізі в рамках 16-го туру відбудеться каталонське дербі – Барселона прийматиме Жирону. За повідомленням e-noticies, поєдинок може мати доленосне значення для обох клубів.

Трансфер Циганкова у топ-клуб – іспанські ЗМІ трублять про скаутів на матчах українця, але є одна проблема

"Блаугранас" уважно спостерігатимуть одразу за трьома підопічними Мічела Санчеса. Зокрема, після відходу Серхіо Бускетса в Інтер Маямі Оріоль Ромеу (який, до слова, перебрався у команду Хаві саме з Жирони) так і не зміг застовбити за собою позицію легендарного ветерана, тож одним із потенційних кандидатів на підсилення є 26-річний Алейш Гарсія, який нещодавно дебютував за збірну Іспанії.

За інформацією джерела, також не виправдовують очікувань у нападі Барселони Ферран Торрес і Рафінья. На їхнє місце керівництво "синьо-гранатових" серйозно розглядає бразильського форварда Савіо та українського вінгера Віктора Циганкова, без якого вже неможливо уявити нинішню Жирону.

Зазначається, що між двома клубами склались чудові відносини (про що свідчать літні трансфери Оріоля Ромеу та Еріка Гарсії), то ж проблем у переговорах виникнути не повинно.

Нагадаємо, поєдинок між Барселоною і Жироною відбудеться у неділю, 10 грудня. Початок зустрічі о 22:00.

Жирона з труднощами пройшла команду четвертої ліги в Кубку Іспанії – оманливий розгром, Циганков доклався до гола