УКР РУС

"Тому що ми цього заслужили": Де Дзербі знайшов причину провального виступу Шахтаря у Лізі чемпіонів

10 листопада 2021 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі проаналізував виступи "гірників" у Лізі чемпіонів 2021/22.

"Чому в Лізі чемпіонів у Шахтаря лише 1 пункт? Тому що ми цього заслужили. Але у кожному матчі своя історія. З Інтером ми зіграли внічию, показавши гарну гру. Із Реалом удома програли 0:5, але до рахунку 0:2 гра була збалансованою. У матчі-відповіді ми могли зробити більше, але все це частина шляху.

Шахтар спробує підписати Сайядманеша – на лідера Зорі є фаворит з Європи

За іншої стратегії ми могли б мати ще кілька очок. Але я вважав за краще зіграти по-своєму, незважаючи на усвідомлення ризику. Мій вибір продиктований бажанням вибудувати щось важливе. Зараз ми не готові так грати в Лізі чемпіонів, нам не вистачає знань про гру, фізичних характеристик, переконаності. Але ми зростатимемо. Пункт призначення – повернутися на важливі стадіони та грати без ручного гальма.

Шанси на третє місце у групі? Зараз я думаю про матч із Інтером. Там ми зробимо все можливе, щоб перемогти та зберегти надію на третє місце", – поділився Де Дзербі у коментарі SassuoloNews.net.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся переглядом топових матчів! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Додамо, що Шахтар посідає 4 місце у групі D Ліги чемпіонів, набравши лише 1 очко після 4 зіграних турів. Посісти бодай третю сходинку буде вкрай складно – необхідно перемагати Інтер та Шериф у двох заключних поєдинках.

Реал – Шахтар: Де Дзербі повірив у Степаненка та диктував умови Анчелотті, лідери врятували Мадрид, овації для Мудрика