УКР РУС

"Типовий представник ледачої, пох***тичної країни": Кварцяний – про лікаря, який спровокував технічну поразку України

29 грудня 2020 Читать на русском

Віталій Кварцяний різко висловився щодо технічної поразки збірної України у матчі Ліги націй проти Швейцарії.

"Скажіть тоді, навіщо всі ці правила, закони, регламенти, таблиці з жеребкуванням, якщо треба зіграти матч, а його не проводять. І неважливо, п'ять людей у збірної хворіли або три – перенесіть на інший час і спокійно собі зіграйте. Тим більше, це не те, що команда не прилетіла – вона перебувала на місці і готова була грати. Але, на жаль, є принципова, бюрократична позиція місцевих чиновників. Дуже хотілося б сподіватися, що апеляція буде прийнята.

Протасов назвав приблизний термін розгляду апеляції УАФ щодо матчу зі Швейцарією

За ідеєю, команди повинні влаштовувати страйк і відмовитися від такого управління. Втім, ви бачили лікаря, який ухвалив рішення? На цю особу досить подивитися, і вже говорити нічого не треба. Типовий представникпредставник ледачої, пох***тичної країни, де всім все пофіг", – заявив Кварцяний у інтерв'ю Footboom.

Зауважимо, що заключний поєдинок Ліги націй проти Швейцарії так і не відбувся через рішення місцевого лікаря – у збірній України було кілька випадків інфікування COVID-19. За це 25 листопада Україні присудили технічну поразку відповідно, збірна вилітає з найвищого дивізіону Ліги націй (А), посівши останнє місце у групі зі Швейцарією, Німеччиною та Іспанією. У наступному сезоні "синьо-жовті" виступатимуть у дивізіоні В, якщо апеляцію відхилять.

"Перемоги над Іспанією і Швейцарією не були випадковими": Шевченко – про ЧС-2022, Лігу націй і унікальність Марадони