УКР РУС

"Тимощук – людина без позиції, гроші заліпили йому очі": Кополовець прогнозує сумне майбутнє зраднику України

23 березня 2022 Читать на русском

Михайло Кополовець, зоряний час якого припав на виступи у львівських Карпатах, не розуміє мовчання Анатолія Тимощука стосовно злочинів росіян в Україні.

"Тимощук – людина без позиції. Гроші йому затьмарили все. Це – напівлюдина, у якої немає серця та душі. Я не вірю, що він відчуває себе росіянином. Мабуть, українцем. Але, мабуть, розуміє, що тут його ніхто дуже не чекає, навіть якщо він там визнає те, що відбувається.

Кополовець відповів Луческу: "Дід божевільний, чи що з ним? Після таких слів закінчи з футболом і йди на пенсію"

Сидить, мовчить. Мене нудить від таких людей, не хочеться навіть про них говорити. Якщо ти сидиш там і бачиш, що відбувається в твоїй державі, де люди гинуть, діти гинуть, мільйони виїжджають з країни... Навіть ті кацапи, які там сидять, і то вони щось бурмочать. А ти не можеш навіть два слова сказати, донести свою думку, сказати: "Хлопці, ну не стріляйте"... Він – порожнє місце. Ходив там, малював стрічки. Це для мене навіть не людина, нема слів. Порожнє місце, немає про що говорити.

Якби він одразу повернувся в Україну, гарно виступив, ми би його пробачили. Ми ж хороший народ, український, з добрим серцем, щирим. Забули би те, що він в Зеніті грав, ходив там. В тяжку хвилину це би забулося, якби він підтримав свій народ. Але він засунув язика в задницю, сидить десь у кущах.

Говорити про працю? Тимощук – серйозний мільйонер, стільки років грав у футбол, у нього на рахунках 10-20 мільйонів доларів, якщо їх не заблокували. Міг би поїхати додому, жити собі, підтримати народ у потрібний момент. Але це людина без позиції, гроші заліпили очі. Він нам показав, ким є. Прийде час, жаліти вже буде пізно. Думаю, що в Росії йому теж спокійно жити не дадуть. Або ми, або вони", – розповів Кополовець FootballHub.

Нагадаємо, нещодавно УАФ анулювала тренерський диплом Тимощука, виключила його з реєстру гравців збірної України,а також позбавила всіх регалій – зокрема, трофеїв у Шахтарі.

Росія напала на Україну: нові обстріли Донбас Арени, капітани Динамо і Шахтаря зберігають вірність (LIVE)