УКР РУС

"Ти побудував імперію та міг би просто чухати собі яйця", – сестра написала Роналду емоційний лист на фоні скандалу з МЮ

15 листопада 2022 Читать на русском

Катя Авейру – сестра Кріштіану Роналду – традиційно підтримала брата у важкий час медійного протистояння з Манчестер Юнайтед.

"Я рада, що ти не втрачаєш характер і гідність. Мені шкода тих, хто живе з задертим носом і тицяє пальцями, ніби досяг більше за тебе. Зараз багато слабких нечестивих людей, які лицемірять навіть до себе. Але вони мене не турбують. У наш час модно критикувати сміливих і ініціативних. Багато хто тільки те й робить, що дивиться на інших, а самі вони бояться навіть крок ступити. Бідняжки.

Роналду вилив нову порцію критики на Манчестер Юнайтед – цього разу дісталося власникам клубу

Ти міг би мовчати, але не мовчиш. У тебе є все, тобі не потрібно більше нічого нікому доводити. Ти з нуля побудував імперію, ти сформував спадщину для наступних поколінь. Ніхто цього вже не відбере. Ти міг би просто чухати собі яйця та посвистувати, гасати на своєму літаку в будь-який куточок світу, кататися на 27-метровій яхті та загоряти в будь-якій країні. Ти це все здобув великою працею, це все твоє.

Ти міг би жити у своє задоволення, але вкотре вирішив стати зразковим чоловіком. Борешся без страху плям на репутації, говориш правду та не боїшся акул. Діти тобою пишатимуться. Казали, що він нічого не досягне, що він слабкий, що він говорить не те. Бідні люди. Ти знаєш, з якого тіста зліплений. Ніколи не сходиш зі свого шляху. Завжди залишаєшся собою. Ти впораєшся. Ти унікальний. Ти особливий. Я тобою дуже пишаюся", – написала в Instagram сестра Роналду.

"Я не поважаю Тен Хага": Роналду дав вибухове інтерв'ю – зірка Ман Юнайтед почувається зрадженим