УКР РУС

Тейлор: Бакалов більш вимогливий, ніж Жилмар

21 серпня 2018 Читать на русском

Бразильський новачок ФК Львів Лукас Тейлор Майа Рейс розповів про адаптацію в клубі та нового тренера.

"Футбол є футбол в будь-якій точці земної кулі. Звичайно, український футбол відрізняється силою, тут значно більше тактики. У Бразилії ж переважно грають на техніку, в Україні значно менше можливостей її демонструвати протягом матчу. Тут все на порядок швидше. Думаю, мені потрібні ще два-три тижні для адаптації, і я повністю увійду у нормальний тренувальний процес у складі нового клубу.

Бакалов очолив ФК Львів

Я в Бразилії грав по всьому флангу, тому не має особливого значення, куди мене ставить тренер – в оборону чи атаку. Більш важливо, що я граю в основному складі, що мені довіряє головний тренер і що я хочу покращувати свої футбольні навички. І, звичайно, допомагати команді перемагати.

Різниця між Бакаловим і Жилмаром? Два тренування повноцінного порівняння не дадуть. Хоча неозброєним оком помітно, що новий тренер є більш вимогливим до гравців, дає менше часу на роздуми, вимагає грати в один дотик. Надалі, можливо, різниця у тренувальному процесі буде більше помітною", – цитує Тейлора офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, наступний матч УПЛ ФК Львів проведе на виїзді проти Маріуполя 26 серпня, початок о 19:30.

Бакалов про Жилмара у тренерському штабі ФК Львів: Як два головних тренери можуть сидіти в одному кріслі?