УКР РУС

"Тест Паньківа був зроблений, коли той перебував на матчі збірної України": Метревелі підозрює Рух у фальсифікаціях

18 жовтня 2021 Читать на русском

Експерт каналів "Футбол" Михайло Метревелі сумнівається в масштабах коронавірусних проблем Руха, через які перенесли матч проти Інгульця.

"В нашому регламенті не прописана ситуація з COVID-19. Був створений прецедент Олімпіком, коли у них захворіли хлопці, і гру переносили. Норма перенесення гри за домовленістю обох команд – вважаю, це анахронізм, який потрібно викреслити.

Козловський: Якщо Поворознюк вважає, що футболісти Руха здорові, може приїхати і поспілкуватися з ними

Тут я розумію, що Інгулець звинувачує Рух у фальсифікації тестів. Мовляв, Козловський скористався хорошими зв'язками з президентом УАФ і переніс матч. Є інформація, що позитивний тест Паньківа на коронавірус був зроблений о 23:20, коли збірна України грала з боснійцями. В той вечір Паньків перебував на матчі. Зараз УПЛ повинна взяти до уваги аргументи обох сторін, все перевірити і ухвалити рішення.

Я зараз не підтримую жодну зі сторін у цьому конфлікті. Кажу, що потрібно прописати чіткий регламент по перенесенню матчів. Можуть грати U-19 чи ні? Беріть хлопчика з U-17 і ставте на ворота! Можливо, зіркою стане", – заявив Метревелі у ефірі Великого футболу.

"Динамо карає за кожну помилку": автор гола у ворота киян відзначає Циганкова і скаржиться на відсутність фарту