УКР РУС

Тен Хаг втік з прес-конференції Манчестер Юнайтед – тренер вибухнув через принизливе питання

14 квітня 10:04 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік Тен Хаг не захотів відповідати на питання журналіста після гри з Борнмутом (2:2).

Манкуніанці зіграли внічию 2:2 з Борнмутом і з'їхали на сьому сходинку у турнірній таблиці чемпіонату Англії. Наприкінці прес-конференції після гри з "вишнями" головний тренер Манчестер Юнайтед вже, судячи з усього, збирався вставати і йти, коли до нього звернувся журналіст.

Борнмут – Манчестер Юнайтед – 2:2 – відео голів та огляд матчу

– Ви зараз на сьомому місці. Якщо опуститеся нижче, це буде найгірший результат МЮ в історії АПЛ. Думаєте, ви закінчите вище?

– Я не буду коментувати це питання. Зараз це неважливо, – сказав нідерландець, піднімаючись із місця і залишаючи приміщення.

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед в АПЛ не може виграти чотири матчі поспіль. У команди Тен Хага три нічиї і одна поразка.

МЮ вирвав незаслужену нічию на полі Борнмута – драма VAR на 90+4, Забарний поховав себе асистом супернику

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ