УКР РУС

Тен Хаг озвучив різні вироки опальним зіркам МЮ – один випросив помилування, іншого не рятує навіть півфінал ЛЧ

19 квітня 17:23 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Керманич Манчестер Юнайтед Ерік Тен Хаг обрав різні виховні методи в роботі з підопічними.

Алехандро Гарначо спровокував скандал, поставивши лайки під відео з критикою рішень головного тренера. Цю витівку 19-річного аргентинця Тен Хаг пробачив.

"Алехандро – молодий гравець, йому ще потрібно багато чому навчитися. Він перепросив за це, ми рухаємося далі", – цитує Тен Хага Goal.

Тен Хаг втік з прес-конференції Манчестер Юнайтед – тренер вибухнув через принизливе питання

Натомість Джейдону Санчо пощастило менше. Англієць непогано виглядає в оренді за Борусію Д, якій допоміг вийти у півфінал ЛЧ. Втім, Тен Хаг не збирається пробачати вінгера, якого ще на початку сезону вигнав через несумлінне ставлення до роботи.

"Звичайно, я стежу за іншими лігами і нашими орендованими гравцями. Дортмунд та Атлетіко провели фантастичний матч. Чудова гра Борусії, для Джейдона це також гарна новина. Він зробив свій внесок в успіх Дортмунда.

Чи змінює це його перспективи на Олд Траффорд? Ні. Ми знаємо, що Джейдон Санчо — фантастичний футболіст, для нас це не сюрприз. Його проблема не в цьому", – відрубав Тен Хаг.

Борусія шалено покарала Атлетіко та вийшла у півфінал ЛЧ – космос і дно Хуммельса, дикий сюжет з двома героями Дортмунда