УКР РУС

"Такого вже не буде": Моралес переконаний, що трансляції УПЛ просядуть у якості зображення

13 липня 2022 Читать на русском

Український коментатор Роберто Моралес поділився думками щодо трансляції поєдинків збірної України та УПЛ, які показували телеканали "Футбол".

"Зі збірною все вирішуватиметься найближчим часом, а щодо УПЛ, то ще до падіння холдингу СКМ було зрозуміло, що ніхто не братиме всіх матчів одним пакетом. Це дуже дорого, та й не потрібно, бо немає такого попиту.

"Нетиповий для Ахметова крок": Моралес шокований відмовою бізнесмена від медіаресурсів

Тепер на одного претендента менше. Такого, як раніше, коли ми дивилися у нормальній якості всі матчі туру, вже не буде", – розповів Моралес у інтерв'ю Fanday.

Нагадаємо, 11 липня Рінат Ахметов оголосив, що передає права на "Медіа групу Україна" державі. До неї входять телеканал "Україна", телеканал "Україна 24", молодіжний телеканал НЛО TV, телеканал Індиго TV, канали "Футбол 1/2/3", міжнародні канали Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2, телеканали "Донбас", "34 телеканал", "Сигма", медіа-агентство повного циклу "Медіа Партнерство Баінг", оператора супутникового мовлення Xtra TV, ОТТ-платформу OLL.TV, продакшн-компанії "Теле Про" і "Допоможемо ТВ", "Новинну Групу Україна", мультимедійну платформу СЬОГОДНІ – теленовини "Сьогодні", сайт segodnya.ua та кросплатформний проєкт Vogue.UA.

Росія напала на Україну: Ахметов віддає Футболи, патріотичний вчинок зірок Динамо, новий транслятор ЛЧ (LIVE)