УКР РУС

"Так не роблять у тих місцях, де я виріс": Сімеоне пояснив відмову робити коридор пошани Реалу

7 травня 2022 Читать на русском

Наставник Атлетіко Дієго Сімеоне поділився очікуваннями перед дербі проти Реала. Одна з головних тем – відмова "матрацників" робити сусідам чемпіонський коридор.

"Реальність така, що ми перебуваємо у вирішальному моменті сезону, коли залишилося чотири фінали. Завтра ми вийдемо на дербі якнайкраще, з ентузіазмом, настроєм… Ми постараємося провести гру так, як ми звикли. Ми можемо завдати шкоди супернику. Намагайтеся уникати всього, що говорять навколо власне гри.

Лунін нарешті дебютує за Реал – Анчелотті зробив виняток для українця перед дербі Мадрида

Зрозуміло, що питаннями коридорів завжди намагаються спричинити суперечки. Насправді ж клуб вже зробив офіційну заяву, все чудово пояснив. Вітаємо Реал, їхніх футболістів, тренерський штаб, бо вони зробили велику справу для мадридців, стали чемпіонами. Втім, ми набагато більше поважаємо наших людей, які з нами.

Це своєрідний спосіб футбольного життя. Я не знаю, чи це поширено в інших лігах світу. Кожна спільнота відрізняється, і в іспанській є цей приклад вшанування суперника. Так не роблять у тих місцях, де я виріс", – наводить слова Сімеоне Marca.

Кадіс та Гранада завдяки розгромам покинули зони вильоту, Валенсія зробила Атлетіку підніжку в боротьбі за єврокубки