УКР РУС

Суркіс назвав пріоритети Динамо на трансферному ринку – президент киян не хоче повторити провальний проект Хацкевича

16 серпня 2020 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс розповів про головні завдання Мірчі Луческу на тренерському містку киян.

"Розумію, що якісь позиції треба буде посилювати. Ким ми їх будемо підсилювати? Я б хотів такими гравцями, які б показували результат відразу, а не грали на перспективу. На перспективу в нас вже була молода команда Олександра Хацкевича, яка повинна була заграти, але не заграла. А на третій рік Хацкевич говорив, що команда готова для великих завдань, але не вийшло.

Суркіс описав трансферний вектор Динамо після приходу Луческу – продати Циганкова можуть лише за однієї умови

Завдання Луческу – боротися за перше місце. Цей чемпіонат ми програли, але можна по-різному програти. Можна боротися до останнього туру так, як ми боролися за друге місце. Але я б не хотів, щоб Динамо боролося з такими потугами за друге місце і, припустимо, друге місце залежало від того, як Зоря зіграє з Десною. Головне завдання – потрапляння в Лігу чемпіонів.

Сьогодні говорити про те, що ми дамо 20 або 30 млн євро, або 5, або 10 млн на трансфери – це обманювати самих себе. Сьогодні взагалі незрозуміло, що відбувається з ринком. Він однозначно впав. І той футболіст, за якого раніше треба було віддати 10 млн євро, сьогодні може коштувати 5 млн. Але найскладніше в останні роки – вмовити футболіста йти сюди, їхати в цей чемпіонат. Легіонерів складно запросити на ту зарплату, яку отримують в команді ті ж Шапаренко, Миколенко, Циганков", – поділився Суркіс в інтерв'ю Новое время.

Динамо – Полісся: Луческу вдало трансформує гравців, Супряга і Дуелунд присоромлюють екс-тренерів, феєрія українців