УКР РУС

Суркіс назвав найтрагічніший матч в історії Динамо

27 січня 2021 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс пригадав найприкріший поєдинок в історії київського клубу.

"Найбільш трагічний матч Динамо? Найтрагічніший – це півфінал Ліги чемпіонів 1999 року. Виграючи впродовж зустрічі 2:0, на останніх секундах забили нам м'яч, Саша (Шовковський – прим. "Футбол 24") помилився.

Суркіс виділив найкращого гравця Динамо за час свого керівництва

Потім команда вийшла – 2 виходи віч-на-віч Косовського, Белькевича. Ми вели 3:1, і 3:3 зіграли і дуже достойно в Мюнхені – мій товариш намагався мене заспокоїти, я був дуже засмучений – не було значення, уболівальник я, чи президент. Він мене запитав: "На якому ми зараз місці?" – але яку він почув відповідь, ви не можете уявити. Ось це найтрагічніший матч", – поділився Суркіс в інтерв`ю Youtube-каналу "В гостях у Гордона".

Нагадаємо, у сезоні 1998/99 Динамо зустрічалось із Баварією в рамках півфіналу Ліги чемпіонів. Перший поєдинок завершився мегарезультативною нічиєю 3:3 (мюнхенці зрівняли рахунок на останніх хвилинах), а у матчі-відповіді мінімально обіграли киян, та вийшли до фіналу змагань.

"До Шахтаря не ревнує": донька зіркового капітана Динамо закохала світ, працювала на ТК Футбол, втілює американську мрію