УКР РУС

Суркіс назвав головну проблему Динамо, заговоривши про півфінал Ліги чемпіонів за часів Лобановського

22 листопада 2023 Читать на русском

Президент київського Динамо Ігор Суркіс сьогодні, 22 листопада, святкує своє 65-річчя. Функціонер пригадав найкращі часи "біло-синіх" і звернувся до вболівальників.

– Що вам найбільше запам'яталося за роки, які ви провели у Динамо на різних посадах?

– Головна подія – це вихід до півфіналу Ліги чемпіонів за часів роботи Валерія Лобановського. Тоді президентом клубу був мій брат. Ми маємо рівнятися на цей результат. Сподіваюся, може, колись нам вдасться це повторити.

Провальний екс-легіонер Динамо несподівано відновив кар'єру – Суркіс заплатив 8 мільйонів за один гол

Як я сприймаю невдачі? Кожного разу, коли команда програє чи грає внічию, мені це дуже не подобається, напружуються нерви й хочеться усе залишити. Але наступного дня розумієш, що маєш робити свою справу та намагатися досягти кращих результатів.

Це дуже складно, адже сьогодні ми не можемо запросити якісних легіонерів, які б могли грати в такій команді, як київське Динамо, посилити її. Ті іноземці, які приходили до нас протягом останнього часу – Вітінью, Лонвейк, Перріс – і ті легіонери, які вже були в команді під час війни, роз’їхалися хто куди. Так, у нас важкі часи, і я розумію, що вболівальники, м’яко кажучи, не радіють нашим результатам", – цитує Суркіса офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Олександр Шовковський змінив Мірчу Луческу на посаді головного тренера Динамо. "Біло-сині" виграли дебютний матч при СаШо, обігравши Кривбас (2:0).

Динамо перебуває на восьмій сходинці УПЛ з 19 балами, але кияни зіграли тільки 11 матчів чемпіонату.

"Бай-бай, Луческу!": чому Суркіс вже й не сподівався, а падіння Динамо продовжиться – холодне прощання з легендою