УКР РУС

Суркіс: Грошей, які Динамо отримало у Лізі чемпіонів, не вистачає на утримання клубу

25 січня 2022 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс розповів про фінансування клубу та відсутність коштовних трансферів.

"Чому клуб не підсилюється за гроші, зароблені у Лізі чемпіонів? Нехай уболівальники рахують, що було за три попередні роки. Коли я зі своїми партнерами щороку діставав 35-40 млн, витрачав їх, і ми ніде не грали. Це вболівальники не рахують? Баланс треба робити не за один рік, а робити його загалом. На сьогоднішній день навіть тих грошей, які ми отримали від Ліги чемпіонів, не вистачає на утримання клубу.

Шабанов може продовжити кар'єру у Франції, – джерело

Я не збираюся показувати аудит, який робиться у клубі щороку. Ми звітуємо перед УАФ та УЄФА. Але цього року збудовано шість нових полів. Кожне з них коштує щонайменше 500 тисяч євро. Це стадіон Динамо, два поля на базі, одне поле у ​​дитячій школі. Таке саме поле було зроблено на НСК Олімпійський.

Повністю модернізований манеж. Все було винесено, залишилися тільки стіни. Буяльський вийшов на поле і сказав, що на таких полях ще не грав. Луческу категорично не визнавав манеж зі старим покриттям. Говорив, що воно травмонебезпечне. Наразі хлопці чотири дні тренувалися у манежі. Жодної травмонебезпеки не було. За рік перша команда туди зайде 5-10 разів. Цей манеж зроблено для дітей, які не можуть за таких погодних умов тренуватися у дитячій спортивній школі", – поділився Суркіс у шоу Бомбардир.

Динамо – Расінг: другий поспіль розгром від киян, Кулач подає приклад Супрязі, перші висновки зі зборів в Іспанії