УКР РУС

Суркіс: У Динамо немає таких фінансових можливостей, як у Шахтаря

19 серпня 2019 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс заявив, що спокійно ставиться до критики уболівальників киян.

"У нас дуже сильний конкурент – донецький Шахтар. Ця команда добре укомплектована, з хорошими фінансовими можливостями і гарною філософією. У київського Динамо таких фінансових можливостей немає. І це всі знають, я цього не приховую.

Суркіс пояснив, чому призначив наставником Динамо Михайличенка, а не Вернидуба

Критикувати можна. Хтось нехай прийде і скаже: ми готові взяти участь в цьому процесі становлення команди. І з грошима команду можна не зробити, а без грошей точно її не зробиш. Рішення прийняте.

Вболівальники мене можуть критикувати і лаяти, але їм доведеться змиритися з цим рішенням. Вони мене лають, матюкають – нехай критикують, я все переживу. Ось якщо вся ця маса, яка критикує, буде приходити на футбол, тоді можна буде прислухатися. А вони ж не приходять на футбол. Вони тільки сидять в інтернеті і гидоти пишуть.

Суркіс: Фразу "динамівське серце" я взагалі не розумію

Можливо, їм особа Суркіса не подобається, і вони пишуть гидоти про мене. Я уболівальників можу слухати оцю 41 тисячу, яка прийшла потримати команду з Брюгге. Які, до речі, не освистували команду, а аплодували, навіть при тому, що команда вилетіла", – сказав Суркіс в ефірі програми "Профутбол".