УКР РУС

Супряга у Сампдорії: агент нападника зізнався, як екс-помічник Шевченка посприяв переходу форварда в Серію А

31 січня 2022 Читать на русском

Іван Піроженко, агент форварда Динамо Владислава Супряги, прокоментував перехід нападника до італійської Сампдорії на правах оренди.

"Сампдорія стежила за Владом, мабуть, уже не перший рік. Вони були близькі минулого літа до підписання Влада, але не склалося. Вони після певних роздумів повернулися до нього. Нині все відбулося. Влад має бути успішним у Сампдорії. Вони збирали багато інформації у Луїджі Ночентіні, який тренував СК Дніпро-1. Вони багато запитували про те, як він його тренував, як за нього Влад прогресував, на що вони при ньому робили акцент.

Динамо офіційно підтвердило оренду Супряги в Сампдорію

Я думаю, що Сампдорія повністю володіє інформацією про те, що робити з цим футболістом, як розвинути його найкращі якості. Гадаю, що це буде цікаво для нього і для нас, тому що все треба буде робити швидко та якісно, ​​щоб виправдати надії Сампдорії, щоб вона продовжила оренду, а через певний час – зробила повноцінний трансфер", – поділився Піроженко у коментарі Футбол News.

Додамо, що Супряга перебрався до Сампдорії на правах оренди з правом викупу. Ночентіні ж працював не лише у тренерському штабі СК Дніпро-1, але й допомагав Андрію Шевченку в збірній України та Дженоа.

Трансфери УПЛ зима-2022 – Динамо лише відпускає, Шахтар із двома бразильцями, активізація інших клубів – всі переходи